Baloise Insurance en Johanknegt Adviesgroep live met Imago software

  

Baloise Insurance

Afgelopen 1 april is Baloise Insurance live gegaan met de aanvraagstraat voor de personenautoverzekering en mijn omgeving, gebouwd met Imago Forms en Imago Consument. De keuze van Baloise om voor Bugs Business te kiezen is met name gericht op de flexibiliteit van de Imago Designer waarmee deze oplossingen zijn gebouwd. Het geeft Baloise Insurance nu en in de toekomst betere mogelijkheden op het gebied van branding, klantbediening en conversie.

Johanknegt Adviesgroep

Ook op 1 mei was er een mooie livegang. Johanknegt Adviesgroep is live gegaan met de aanvraagstraat voor de GIO Klassiekerverzekering, gebouwd met Imago Forms. Ook voor Bugs Business een mijlpaal, want voor het eerst is er een Imago softwareoplossing aan een ANVA-backoffice gekoppeld. Bij Johanknegt Adviesgroep gaf de flexibiliteit van de oplossing en het kunnen aanpassen aan de eigen stijl van de aanvraagstraat de doorslag om met de Imago software van Bugs Business aan de slag te gaan.

Imago Forms

De Imago Forms oplossingen zijn te zien op www.baloise.nl en op www.gio.eu. Wij wensen Baloise Insurance en Johanknegt Adviesgroep veel succes met het gebruik van onze Imago software.

Imago Forms en Imago Consument worden gebouwd met de Imago Designer, een flexibele toolkit die u in staat stelt op uw eigen manier uw klanten te bedienen. De Imago Designer was genomineerd voor de NVGA am: Innovatieprijs 2018 en biedt u een toekomstbestendige en innovatieve oplossing.

Bent u geïnteresseerd in wat de Imago software voor uw verzekeringsbedrijf kan betekenen. Kijk dan op www.bugsbusiness.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via 010-303 30 00.