Bugs Business kondigt oprichting van Imago Insights B.V. aan

Dé oplossing voor volmachtdatalogistiek, analyse en reporting

Rotterdam – 2024

Bugs Business, een adviseur en softwarepartner voor de verzekeringsbranche, heeft vandaag met trots de oprichting van Imago Insights B.V. aangekondigd, een nieuwe onderneming voortgekomen uit een strategische samenwerking.Imago Insights B.V. zal zich gaan richten op de verdere ontwikkeling en verspreiding van hun innovatieve product ‘Imago Insights’. Deze nieuwe samenwerking brengt de expertise en ervaring samen om een revolutionaire oplossing te bieden aan verzekeraars en volmachtbedrijven.

Imago Insights: Dé oplossing voor volmachtdatalogistiek, analyse en reporting voor verzekeraars en volmachtbedrijven

Imago Insights introduceert een uitgebreide oplossing voor volmachtdatalogistiek, analyse en rapportage. Dit geavanceerde systeem stelt verzekeraars en volmachtbedrijven in staat om hun data te beheren en te analyseren op een manier die voorheen ondenkbaar was. Het genereren van rapportages, bijvoorbeeld voor toezichthouders of herverzekeraars, is nu net zo eenvoudig als een druk op de knop!

De huidige systemen om volmachtdata te verwerken voldoen niet aan de good practices die door de toezichthouders zijn opgesteld. De gestructureerde database van Imago Insights is ontworpen met de strenge eisen aan datakwaliteit en -veiligheid van de toezichthouders in gedachten. Met Imago Insights blijf je altijd compliant, heb je 100% betrouwbare en gevalideerde data over de hele keten en bent u dus altijd in control!

Creëer waarde met uw data met slimme data-analyse én werk efficiënter

Met Imago Insights heb je maximaal inzicht. Het levert diepgaande analyses en inzichten die door Power BI overzichtelijk en aantrekkelijk worden weergegeven. Betrouwbare data over premies, schades en risico’s levert een schat aan commerciële informatie op. U kan zelf rapportages op maat maken en u bespaart tijd door automatisch aan alle rapportageverplichtingen te voldoen.

Pepijn Bakker, CEO van Bugs Business, is enthousiast over de nieuwe joint venture en de uitbreiding van zijn bedrijf: “We zijn verheugd om  Imago Insights verder te ontwikkelen en de state-of-the-art te bewaken. Deze baanbrekende oplossing zal de manier waarop volmachtverzekeraars en volmachtbedrijven hun data beheren en gebruiken ingrijpend veranderen.”

Inmiddels hebben meerdere verzekeraars hun medewerking toegezegd. Ook een groot aantal volmachtbedrijven ziet de voordelen van Imago Insights. Imago Insights is direct beschikbaar voor verzekeraars als cloudoplossing binnen het Microsoft Azure-ecosysteem waardoor gebruikers flexibel kunnen opschalen om aan de groeiende behoeften van hun bedrijf te voldoen. De volgende stap is de oplossing schaalbaar te maken en te fine-tunen voor de volmachtbedrijven.

De lancering van Imago Insights markeert een spannende nieuwe fase in de volmachtdatalogistiek en het verbeteren van datakwaliteit. Verzekeraars en volmachtbedrijven kunnen nu profiteren van een ongeëvenaarde gegevensintelligentie en analyses waarmee zij altijd in control zijn en betere sturing kunnen geven aan hun bedrijfsvoering.

Voor meer informatie over Imago Insights en de diensten die zij bieden, kunt u contact opnemen met ons via het volgende telefoonnummer 010-303 30 00 of email demo@bugsbusiness.nl.

Over Imago Insights

Imago Insights B.V. is een nieuwe onderneming voortgekomen uit een strategische samenwerking van Bugs Business. Het bedrijf is gespecialiseerd in volmachtdatalogistiek, analyse en rapportageoplossingen voor verzekeraars en volmachtbedrijven. Imago Insights streeft ernaar om de branche te voorzien van geavanceerde en gebruiksvriendelijke instrumenten voor datamanagement en -analyse.
Meer over Imago Insights