Bugs Business ontsluit ANVA voor Johanknegt Adviesgroep

Bugs Business ontsluit ANVA voor Johanknegt Adviesgroep

Johanknegt Adviesgroep uit Bussum heeft voor de digitale ontsluiting van de Klassiekerverzekering op www.gio.eu gekozen voor Bugs Business. Op 1 mei jl. heeft er een succesvolle livegang plaatsgevonden als resultaat van de gekozen samenwerking tussen Johanknegt Adviesgroep, Grijpma-ASG en Bugs Business.

Johanknegt Adviesgroep

Johanknegt adviesgroep staat voor een berg ervaring met verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor zowel particulieren als ondernemers. Met Bugs Business halen zij de combinatie van ICT én verzekeringskennis in huis. Een onmisbare schakel in het proces om verdere online ontsluiting mogelijk te maken.

Eerste ontsluiting naar ANVA

Omdat de klassiekerverzekeringsmarkt met name actief is in het voorjaar, lag er grote tijdsdruk op de oplevering van deze aanvraagmodule, ‘Imago Forms’ genoemd door Bugs Business. “Door uitstekende communicatie en een prettige persoonlijke benadering, is het ons gelukt de gevraagde en ambitieuze deadline te realiseren,” aldus projectmanager Sebastiaan Wachter van Johanknegt Adviesgroep.

Dat de deadline ambitieus gesteld was, blijkt wel uit het feit dat Bugs Business met de aanvraagmodule op www.gio.eu voor het eerst een premieberekening en aanvraagstraat, welke volledig gekoppeld is aan de ANVA Backoffice, heeft geleverd. Pepijn Bakker, Algemeen Directeur Bugs Business: “Dit is mogelijk gemaakt door de goede samenwerking tussen Johanknegt Adviesgroep, Grijpma-ASG en Bugs Business. Waarbij elk van deze organisaties een waardevolle aanvulling is gebleken op het proces om deze Imago Forms aanvraagmodule voor Johanknegt Adviesgroep naar wens en op tijd op te leveren.”

Imago Forms en Imago Consument worden gebouwd met de Imago Designer, een flexibele toolkit die u in staat stelt op uw eigen manier uw klanten te bedienen. De Imago Designer was genomineerd voor de NVGA am: Innovatieprijs 2018 en biedt u een toekomstbestendige en innovatieve oplossing.

Bent u geïnteresseerd in wat de Imago software voor uw verzekeringsbedrijf kan betekenen. Kijk dan op www.bugsbusiness.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via 010-303 30 00.