Ervaren dienstverleners

Bugs Business is ooit als consultancybedrijf gestart. Sinds ruim 5 jaar ondersteunen wij verschillende soorten verzekeringsbedrijven met applicatiebeheerwerkzaamheden. Waar dat toen nog door 2 consultants werd uitgevoerd hebben wij inmiddels dit team verdubbeld. Nog steeds is onze expertise de CCS Level software en kunnen wij door jarenlange ervaring u optimaal van dienst zijn.

Soorten diensten

U kunt bij Bugs Business terecht voor regulier applicatiebeheer maar ook op het moment dat uw eigen IT-team geen tijd heeft voor de implementatie van nieuwe modules binnen de CCS Level software.

De implementatie van de Imago software wordt ook door onze eigen consultants uitgevoerd. Zij kennen de software van binnen en buiten en zorgen hiermee ervoor dat implementatietrajecten zo snel en efficiënt mogelijk worden afgerond.

IT Landschap

Heeft u een vraagstuk over uw complete IT landschap, ook daarin kan Bugs Business u prima bijstaan. Ons motto “Samen naar de beste oplossing” geldt zeker voor de samenwerking die wij met u als klant zoeken op het gebied van consultancy.

Locatieonafhankelijk

De consultants van Bugs Business zijn altijd op korte termijn inzetbaar, werken voor een scherp tarief en zorgen ervoor dat u als klant tevreden bent op het moment dat zij uw kantoor verlaten.

Heeft u liever dat wij structureel op afstand uw CCS Level softwaresysteem up to date houden? Geen probleem, Bugs Business consultants kunnen locatieonafhankelijk werken en leveren ook dan de kwaliteit die u van ons mag verwachten.