Frontoffice van Bugs Business beschikbaar via CCS Marketplace

CCS en Bugs Business sluiten een strategische samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking betreft het beschikbaar stellen van Imago, de frontoffice verzekeringsoplossingen van Bugs Business, via CCS Marketplace, het innovatieve ecolandschap in de cloud waar klanten en partners samenkomen. Hierdoor sluiten Imago en Level naadloos op elkaar aan en wordt een antwoord gegeven op bestaande frontoffice vraagstukken.

 

Totaaloplossing
De gezamenlijke visie van CCS en Bugs Business is om waarde te creëren voor verzekeraars, serviceproviders, volmachten en het intermediair, door de ultieme combinatie van een stabiele backoffice met vooruitstrevende online softwareapplicaties. ‘De samenwerking tussen CCS en Bugs Business zorgt ervoor dat de uitkomst van 1+1, 3 wordt voor onze gebruikers”, aldus Pepijn Bakker, oprichter van Bugs Business. ‘De kwaliteit van beider dienstverlening en software wordt met dit partnership naar een hoger niveau getild. Daarmee vormt het algemene motto van Bugs Business “Samen naar de beste oplossing” ook een integraal onderdeel van de propositie met CCS’.

Ook Paul Wolda, Head of Pre-Sales en Product Management bij CCS onderstreept de waarde-creatie van het partnership: ‘Door deze samenwerking kun je op eenvoudige en laagdrempelige wijze je frontoffice innoveren’.

Bekijk hier Imago Office op Marketplace

Bekijk hier Imago Consument op Marketplace

Neem voor meer informatie contact met ons op via 010-303 30 00, of mail naar info@bugsbusiness.nl.

 

Over Bugs Business
Bugs Business is een softwareleverancier onder leiding van Pepijn Bakker en Danny Bavelaar, die zich gespecialiseerd heeft in tailor-made front-end oplossingen voor de verzekeringsbranche. Al vanaf de  start van Bugs Business in 2011, ligt er focus op het CCS Level-pakket. De brede kennis van het Level-product draagt bij aan de kracht van het partnership. Inmiddels heeft Bugs Business zich volledig toegelegd op het ontwikkelen van front-office software, onder de overkoepelende productnaam Imago. Imago is er in twee vormen: Imago Office, beschikbaar voor medewerkers en agenten en Imago Consument, een complete “Mijn omgeving” voor de klant.

 

Over CCS
CCS, opgericht in 1983, is leverancier van innovatieve IT-oplossingen voor de verzekeringsbranche. Dankzij de krachtige combinatie van kennis over de branche en ervaring in ICT, helpt CCS haar klanten te concurreren in de complexe, veeleisende en continu veranderende verzekeringswereld. Het portfolio van CCS bestaat uit de backoffice-oplossing Level, smart midoffice-oplossing Roundcube en het Marketplace integratieplatform waarmee een ecosysteem van partners ontsloten wordt. CCS verzorgt zowel de gehele implementatie, conversie als hosting en levert aanvullende dienstverlening.