Onze visie

Bugs Business slaat de brug tussen de verzekeringsbranche en automatisering, zodat alle partijen in onze branche een eerlijke kans krijgen in deze snel veranderende wereld. Dit doen we door met onze klanten in co-creatie samen tot oplossingen te komen en deze voor iedereen beschikbaar te maken. Kortom: “Samen naar de beste oplossing”.

Onze missie

Als innovatieve en dé toonaangevende softwareleverancier in de verzekeringsbranche, resultaatgericht ontwikkelen van betaalbare en toekomstbestendige software voor de financiële dienstverleners, waarbij samenwerking met onze klanten én collega’s centraal staan.

Ontstaan

Bugs Business, opgericht in 2011 door Pepijn Bakker om verzekeringsbedrijven, met name Volmacht bedrijven en Serviceproviders, die CCS Level  in gebruik hebben te voorzien van hulp bij inrichting en hen te adviseren bij het gebruik van de vele mogelijkheden die het CCS Level pakket biedt.

Bugs Business wordt gerund door enthousiaste en innoverende aandeelhouders die elk hun eigen specifieke expertise hebben. Pepijn Bakker en Danny Bavelaar met hun allround kennis en met als gemene deler dat zij beide afkomstig zijn uit de verzekeringsbranche. Met 18 medewerkers over alle disciplines, software development, consultancy, support en ondersteunend is er een stabiele basis om u als verzekeringsorganisatie te voorzien van de modernste front-end oplossingen.

Diensten

Waar bij de start van het bedrijf Bugs Business enkel applicatiebeheer en consultancy ten behoeve van CCS Level  aanbood, zijn zij in 2012 gestart met de ontwikkeling van online software applicaties. Hieruit zijn een aantal innovatieve oplossingen ontstaan welke door gerenommeerde bedrijven uit de verzekeringsbranche worden gebruikt.

Kenmerkend voor Bugs Business is dat zij zich voornamelijk richt op bedrijven die gebruik maken van een backoffice pakket. Of dit nu CCS Level is of ANVA of een ander pakket, Bugs Business heeft inmiddels voor verschillende backoffices expertise opgebouwd waardoor zij hun klanten altijd kunnen voorzien van innovatieve oplossingen op het gebied van online ontsluiting naar medewerkers, adviseurs en eindklanten.

Alle oplossingen worden ontwikkeld op basis van de nieuwste Microsoft standaarden in .Net. De broncode van alle oplossingen zijn ook ondergebracht in een Escrow licentie bij Escrow Alliance om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te kunnen garanderen met het gebruik van software van Bugs Business.