Onze visie

Bugs Business slaat de brug tussen de verzekeringsbranche en automatisering, zodat alle partijen in onze branche een eerlijke kans krijgen in deze snel veranderende wereld. Dit doen we door met onze klanten in co-creatie samen tot oplossingen te komen en deze voor iedereen beschikbaar te maken. Kortom: “Samen naar de beste oplossing”.

Onze missie

Als innovatieve en dé toonaangevende softwareleverancier in de verzekeringsbranche, resultaatgericht ontwikkelen van betaalbare en toekomstbestendige software voor de financiële dienstverleners, waarbij samenwerking met onze klanten én collega’s centraal staan.

Ontstaan

Bugs Business, opgericht in 2011 door Pepijn Bakker om verzekeringsbedrijven, met name Volmacht bedrijven en Serviceproviders, die CCS Level in gebruik hebben te voorzien van hulp bij inrichting en hen te adviseren bij het gebruik van de vele mogelijkheden die CCS Level biedt.

Bugs Business wordt gerund door enthousiaste en innoverende ondernemers die elk hun eigen specifieke expertise hebben. Het hele team staat klaar om u als verzekeringsorganisatie te voorzien van de modernste front-end oplossingen.

Alle oplossingen worden ontwikkeld op basis van de nieuwste Microsoft standaarden in .Net. De broncode van alle oplossingen zijn ook ondergebracht in een Escrow licentie bij Escrow Alliance om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te kunnen garanderen met het gebruik van software van Bugs Business.