Ontstaan

Bugs Business is in 2011 opgericht  door Pepijn Bakker. Het doel was om verzekeringsbedrijven, met name volmachtbedrijven en serviceproviders, te helpen met het gebruik en de inrichting van CCS Level 7. Dit pakket heeft namelijk vele mogelijkheden.

Sinds 2012 wordt Bugs Business gerund door een drietal enthousiaste en innoverende ondernemers die elk hun eigen specifieke expertise hebben. Pepijn Bakker en Danny Bavelaar hebben allround CCS Level 7 kennis, Henric Brouwer is de Software Development Specialist. Samen delen zij een eigenschap: ze zijn allemaal afkomstig uit de verzekeringsbranche.

 

Diensten

Bij de oprichting van Bugs Business bood het bedrijf alleen applicatiebeheer en consultancy over CCS level 7 aan. Vanaf 2012 is het bedrijf gestart met de ontwikkeling van online software applicaties. Hieruit zijn een aantal innovatieve oplossingen ontstaan die door befaamde bedrijven uit de verzekeringsbranche worden gebruikt.

Kenmerkend voor Bugs Business is dat zij zich voornamelijk richt op bedrijven die gebruikmaken van CCS Level 7. Hiermee heeft Bugs Business een expertise opgebouwd waarmee zij haar klanten altijd kan voorzien van innovatieve oplossingen op het gebied van online ontsluiting van CCS Level 7 en inrichting van modules van CCS Level 7.

Een belangrijk voordeel van het werken met Bugs Business is dat zij de mensen in dienst heeft die experts zijn op het gebied van CCS Level 7. Ook heeft zij ontwikkelaars die CCS Level 7 richting het internet kunnen ontsluiten.

 

Visie

Bugs Business zoekt altijd met haar klanten naar een optimale samenwerking, waarin co-creatie de belangrijkste factor is. Voorbeelden hiervan zijn samen met de klant naar een oplossing zoeken, vanuit een vraag van de klant software ontwikkelen, en klanten samenbrengen om tot een optimale oplossing te komen.

Anno 2016 bestaat Bugs Business uit een team van tien mensen die zich volledig richten op u als verzekeringsorganisatie. Inmiddels heeft Bugs Business in vijf jaar een stabiele klantenbasis gevormd waarin met name serviceproviders, volmachtbedrijven en beursmakelaars het belangrijkste aandeel vormen.