Pepijn Bakker – Algemeen Directeur

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de verzekeringsbranche, waarna ik als freelancer aan de slag ben gegaan om verzekeringskantoren te helpen met applicatiebeheer. Mijn ambities gingen echter verder en al snel ben ik begonnen een mooi stabiel bedrijf neer te zetten dat onze klanten voorziet in de behoefte van applicatiebeheer en online softwareoplossingen. Op dit moment is deze droom werkelijkheid geworden en ben ik enorm trots op iedereen die heeft meegewerkt aan het neerzetten van Bugs Business.


Danny Bavelaar – Operationeel Directeur

Ooit per toeval in de verzekeringsbranche belandt ben ik, na een korte uitstap richting een internationale IT leverancier, bij Bugs Business aan de slag gegaan. De uitdaging die we elke dag weer hebben in het voorzien van de behoefte van onze klanten maakt dat dit werk nooit zal vervelen. Ik ben verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken bij Bugs Business en zie het dan ook als mijn doel om zowel onze klanten als onze medewerkers tevreden te houden.


Henric Brouwer – Technisch Directeur

Na enige tijd in de verzekeringsbranche gewerkt te hebben besloot ik voor mezelf te gaan werken om zo de ideeën die ik had over software ontwikkeling meer vorm te kunnen geven. Ik had toen reeds een project gedaan samen met Pepijn waarin we een eenvoudige applicatie aan CCS gekoppeld hadden, en die samenwerking beviel zo goed dat ik met het toen nog jonge Bugs Business verder ben gaan werken aan software oplossingen. We zagen veel mogelijkheden om met de combinatie van verzekeringskennis en slimme, simpele software goede oplossingen te bieden aan klanten die precies aan zouden sluiten bij hun wensen. Inmiddels zijn we bijna een volwassen bedrijf geworden maar de frisse energie van een startend bedrijf is er nog steeds. Als software architect zorg ik ervoor dat de applicatie up-to-date blijft en we mee gaan met de nieuwste technieken zonder dat de stabiliteit in gevaar komt. Door de basis simpel te houden en niet teveel onnodige features toe te voegen kunnen we flexibel zijn en op de wensen van de klanten inspelen. Als chef innovatie zorg ik ervoor dat we voorbereid zijn op de toekomst en de nieuwe ontwikkelingen op tijd aan zien komen zodat we ook in de toekomst de beste dienstverlening kunnen leveren in de branche!


Marnix Alexander Klapwijk - Consultant

Na het afronden van mijn HBO – Commerciële economie opleiding een tijd lang  zoekende geweest naar een bedrijf dat mij zowel intellectueel als emotioneel kon prikkelen. Dit was een tijd lang zonder resultaat. Dit veranderde toen ik in contact kwam met Bugs Business d.m.v. een sollicitatie. Hiervoor heb ik diverse banen gehad, maar geen waar ik het gevoel had volledig op mijn plek te zitten. Het voelde daarom vanaf dag één als een warm bad. Wat bij mij het meest blijft hangen is de mix tussen zowel de professionele werk ethiek als de ontspannen privé sfeer. Het credo: ”Work hard play hard” is hier bij Bugs Business volledig van toepassing.


Dennis van Tooren – Consultant

In mijn vorige functie als applicatiebeheerder bij een volmachtbedrijf heb ik ruime ervaring in de branche en met de branche-specifieke software opgedaan.
Deze kennis zorgt ervoor dat ik mij als consultant bij Bugs Business moeiteloos kan verplaatsen in de wensen van de klant, kan meedenken en kan meewerken aan de implementatie van technische oplossingen.

Het leuke van het werken bij Bugs Business is de diversiteit van omgeving en werkzaamheden. In de korte periode die ik bij Bugs Business werk heb ik al voor veel verschillende soorten kantoren werkzaamheden verricht. Van grote beursmakelaars, het helpen bij een startup van een zakelijke serviceprovider tot applicatiebeheer bij een huisvolmacht. Deze diversiteit aan projecten en klanten brengt de nodige dynamiek met zich mee, geen dag is hetzelfde.