Partnership tussen Bugs Business en FinConnect

Met Bugs Business en FinConnect zijn twee belangrijke IT-spelers in de verzekeringsbranche een samenwerking aangegaan. Een samenwerking die in het teken zal staan van integratie van de laagdrempelige oplossingen van FinConnect in de Imago software van Bugs Business.

 

Als eerste stap in de samenwerking is er nu vanuit Imago Office een eerste koppeling gemaakt met de slimme formulieren van FinConnect. Door deze koppeling wordt het mogelijk voor Imago Office gebruikers om vooraf ingevulde digitale formulieren zoals schadeformulieren, SEPA, UBO en bijvoorbeeld aanvraagformulieren digitaal naar de eindklanten te sturen. De eerste gebruikers zullen hier in het tweede kwartaal van 2019 gebruik van kunnen gaan maken.

 

 

 

Over Bugs Business

 

Bugs Business slaat de brug tussen de verzekeringsbranche en automatisering, zodat alle partijen in de financiële branche een eerlijke kans krijgen in deze snel veranderende wereld. Dit doen zij door met hun klanten in co-creatie samen tot oplossingen te komen en deze voor iedereen beschikbaar te maken. Kortom: “Samen naar de beste oplossing”. Hieruit zijn een aantal innovatieve oplossingen ontstaan welke door gerenommeerde bedrijven uit de verzekeringsbranche worden gebruikt.

 

Kenmerkend voor Bugs Business is dat zij zich voornamelijk richt op bedrijven die gebruik maken van een backoffice pakket. Of dit nu CCS Level 7 is of ANVA of een ander pakket, Bugs Business heeft inmiddels voor verschillende backoffices expertise opgebouwd waardoor zij hun klanten altijd kunnen voorzien van innovatieve oplossingen op het gebied van online ontsluiting naar medewerkers, adviseurs en eindklanten.

 

Contactpersoon: Pepijn Bakker, 010-3033000, pbakker@bugsbusiness.nl

 

Over FinConnect

 

FinConnect levert voor de verzekeringsbranche laagdrempelige oplossingen voor het digitaliseren van communicatie met vooral eindklanten. Inmiddels maken meer dan 150 kantoren gebruik van deze modules en ervaren zij hier dagelijks het grote voordeel in het gebruik van.

 

Contactpersoon: Rob van der Zwan, 06-83 01 37 31, info@finconnect.nl