def_vlc

Van Lanschot Chabot uit ’s-Hertogenbosch heeft Bugs Business ingeschakeld om te voorzien in de behoefte van een online omgeving, waarop medewerkers van Van Lanschot Chabot de mogelijkheid hebben om de verzekeringsproducten voor haar klanten af te kunnen sluiten en te wijzigen. De uitdaging lag hiernaast in het inrichten van een compleet nieuw verzekeringspakket, in de CCS Level 7 backoffice, met een naadloze integratie naar Imago Office.

Vlotte implementatie

Door een afdelingsbrede aanpak heeft Bugs Business de implementatie van dit verzekeringspakket, parallel met de implementatie van Imago Office als online omgeving binnen vier maanden weten te realiseren.

Naast het gebruik van Imago Office profiteert Van Lanschot Chabot van de dienstverlening van Bugs Business als totaalklant door regelmatig gebruik te maken van de consultancydiensten van Bugs Business. Hierbij wordt het vaste applicatiebeheerteam van Van Lanschot Chabot ondersteund door consultants van Bugs Business op het gebied van applicatiebeheer Level 7.