Samenwerking tussen Bugs Business en EMS Claims Solutions Provider is een feit

Capelle aan den IJssel, 21 november 2018 – EMS Claims Solution Provider en Bugs Business hebben op de am:dag de samenwerking bekrachtigd waarin de integratie van de EMS Claimsengine in de Imago software oplossingen van Bugs Business centraal staat. Hiermee ontstaat voor klanten van de Imago software en EMS Claimsengine een geïntegreerde oplossing waarin de gebruiker alle voordelen van beide softwareapplicaties optimaal kan benutten.

Over Bugs Business

Bugs Business slaat de brug tussen de verzekeringsbranche en automatisering, zodat alle partijen in de financiële branche een eerlijke kans krijgen in deze snel veranderende wereld. Dit doen zij door met hun klanten in co-creatie samen tot oplossingen te komen en deze voor iedereen beschikbaar te maken. Kortom: “Samen naar de beste oplossing”. Hieruit zijn een aantal innovatieve oplossingen ontstaan welke door gerenommeerde bedrijven uit de verzekeringsbranche worden gebruikt.

Kenmerkend voor Bugs Business is dat zij zich voornamelijk richt op bedrijven die gebruik maken van een backoffice pakket. Of dit nu CCS Level 7 is of ANVA of een ander pakket, Bugs Business heeft inmiddels voor verschillende backoffices expertise opgebouwd waardoor zij hun klanten altijd kunnen voorzien van innovatieve oplossingen op het gebied van online ontsluiting naar medewerkers, adviseurs en eindklanten.

Contactpersoon: Pepijn Bakker, 010-3033000, pbakker@bugsbusiness.nl

Over EMS Claims Solution Provider

De kern van ons aanbod is onze EMS Claimsengine®. Dit is een unieke cloud based oplossing die uw organisatie in staat stelt om uw bulkschades STP af te wikkelen, waardoor u meer tijd over houdt voor de uitzonderlijke schades. Uw klant meldt zelf de schade, zonder dat u concessies hoeft te doen op kwaliteit en service.

De Claimsengine® geeft u de mogelijkheid een fantastische klantervaring te bieden aan uw eindgebruikers. De klant staat centraal, waardoor de klanttevredenheid wordt vergroot en klanten sneller geneigd zijn zich aan u te binden. Het melden van schade, met ander woorden: ‘het moment van de waarheid’, verloopt beter dan ooit.

Contactpersoon: Luigi van Geest,  06 50 500 566, Luigi.vangeest@ems-csp.com