Wij zijn Bugs Business!

Bugs Business is een toonaangevende, resultaatgerichte en innovatieve softwareleverancier in de verzekeringsbranche, zowel nationaal als internationaal.

Bij ons is de ontwikkeling van betaalbare, toekomstbestendige software nooit het doel maar een middel om de bedrijfsresultaten van onze klanten te verbeteren. Daarmee maken we impact. Omdat dat werkt, groeit de behoefte aan onze aanpak. Daarom zoeken we nieuwe mensen.

Jouw rol

Met jouw kennis van .Net werk je samen met je collega’s aan onze bedrijfsapplicaties Imago Office en Imago Direct. Deze software voor assurantiebemiddelaars en financiële dienstverleners zorgt ervoor dat processen en interactie tussen klanten, agenten en backoffice, efficiënt verlopen. Je bent verantwoordelijk voor ons klantsucces door servicemeldingen op te vangen en op te lossen.

Sta jij sterk in je schoenen en durf je deze kans aan te gaan?

Maak je geen zorgen, je hoeft het niet alleen te doen. Bij Bugs Business doen we het samen!

Je werkt nauw samen met ervaren programmeurs zodat, wanneer je dat wilt, je snel doorgroeit van junior naar medior. Naast je ontwikkeling in skills set, bieden we ook binnen het development team mogelijkheden te over om te leren en door te groeien.

Jouw voordelen

Als jij initiatief toont creëert Bugs Business alle ruimte voor je ambities! Wij geven veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. En bieden je een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en flexibel werken. Bij ons werk je op kantoor, een prachtig penthouse aan de rand van Rotterdam, of vanuit huis.

Over een goed salaris (max. €4500 obv 40 uur en ervaring), een premievrij pensioen, een onkostenvergoeding, genoeg vakantiedagen en reiskosten worden wij het wel eens.

Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een collega met passie voor IT en die daar op een analytische manier naar kijkt. Je voelt je betrokken bij onze klanten en neemt initiatief waar nodig. Je bent communicatief vaardig, tikkeltje eigenwijs en niet bang om out of the box te denken. Het is belangrijk dat je beschikt over een goeie dosis humor en relativeringsvermogen. Want als het om onze klanten gaat zijn we bloedserieus, maar gaan wel voor plezier hebben in ons werk.

Je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in C# .Net
  • Ervaring in object georiënteerd programmeren
  • Kennis van HTML, XML en SQL Server is een pré
  • Ervaring in ASP.net MVC is een pré
  • Ervaring met webservices is een pré
  • Ervaring/kennis over van de verzekeringsbranche (pré)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een proactieve werkhouding en flexibiliteit

Dus kom jij ons team aanvullen en onze klanten écht helpen? Mail je reactie dan snel naar info@bugsbusiness.nl.