Wij zijn Bugs Business!

Bugs Business is een toonaangevende, resultaatgerichte en innovatieve softwareleverancier in de verzekeringsbranche, zowel nationaal als internationaal.

Bij ons is de ontwikkeling van betaalbare, toekomstbestendige software nooit het doel maar een middel om de bedrijfsresultaten van onze klanten te verbeteren. Daarmee maken we impact. Omdat dat werkt, groeit de behoefte aan onze aanpak. Daarom zoeken we nieuwe mensen.

Jouw rol

Als Management Assistant neem je voor het management team werk uit handen. De functie is in samenspraak in te vullen en omvat uiteenlopende taken. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden, de telefoon aannemen tot het in de puntjes regelen van vergaderingen. De Management Assistant is het aanspreekpunt voor vragen en op de hoogte van (soms vertrouwelijke) zaken die worden besproken binnen het MT.

Sta jij sterk in je schoenen en durf je deze kans aan te gaan?

Maak je geen zorgen, je hoeft het niet alleen te doen. Bij Bugs Business doen we het samen!

Jouw voordelen

Als jij initiatief toont creëert Bugs Business alle ruimte voor je ambities! Wij geven veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. En bieden je een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en flexibel werken. Bij ons werk je op kantoor, een prachtig penthouse aan de rand van Rotterdam, of vanuit huis.

Over een goed salaris, een premievrij pensioen, een onkostenvergoeding, genoeg vakantiedagen en reiskosten worden wij het wel eens.

Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een collega met lef. Je voelt je betrokken, bent een tikkeltje eigenwijs en niet bang om out of the box te denken. Het is belangrijk dat je beschikt over een goeie dosis humor en relativeringsvermogen. Want als het om onze klanten gaat zijn we bloedserieus, maar we gaan wel voor plezier hebben in ons werk.

Je beschikt over:

  • Je bent representatief en klantgericht
  • Sterke communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling
  • Ervaring in een assistent functie is een pré
  • Een proactieve/flexibele werkhouding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Heb je interesse?

Dus kom jij mijn team aanvullen en onze klanten écht helpen? Mail dan jouw reactie snel naar Daisy Meijer (Manager Customer Succes Team) via dmeijer@bugsbusiness.nl