Vacatures

Wij zijn Bugs, wie ben jij?

Op het snijvlak van verzekeren, innovatie en software gebeuren hele spannende dingen. Wil je samen met ons voorop lopen in deze ontwikkelingen? Sluit je aan bij Bugs en groei met ons mee.

Sure about your next job

Onze klanten willen zeker zijn van hun software, jij wilt zeker zijn van de leukste baan. Dat komt goed uit. Bij Bugs ontwikkelen we software die helemaal is toegespitst op de verzekeringsbranche. Niemand gaat daarin zover als wij. Om bij ons te werken, moet je dus wel een beetje avontuurlijk zijn ingesteld. Steeds een stapje verder durven zetten. Er is niets leukers dan zelf iets bedenken en uitwerken waar klanten vervolgens helemaal enthousiast van worden.

Knallen en ontspannen in balans

Wij houden van hard werken, doelen halen, klanten tevreden stellen én zorgen altijd goed voor onszelf. Werk en privé zijn bij Bugs mooi in balans en er is regelmatig iets te vieren. Na de maandelijkse Bugs Talk staan de hapjes en drankjes klaar, er zijn regelmatig teambuildingsuitjes en kerst vieren we samen met alle partners op een bijzondere locatie.

Open, eerlijk, Rotterdams

We nemen ons werk heel serieus, onszelf een stuk minder. We hebben veel lol en staan echt voor elkaar klaar. Uitdagingen lossen we samen op. Dat doen we open en eerlijk, met Rotterdamse directheid. No-nonsense, daardoor weet je precies wat je aan elkaar hebt. Klanten en collega’s waarderen dat enorm. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daardoor groeien we ook als team.

 

Staat je droombaan er nog niet bij?

Stuur een open sollicitatie, dan maken we snel kennis.
Reageren