Je formulieren slim & online
met Imago Forms

Alle input die je nodig hebt, direct op de juiste plek

Eén slimme aanpak voor ál je formulieren, die dan ook nog eens allemaal online toegankelijk zijn. Dat is wat Imago Forms je biedt. Door de formulieren te integreren met je back-office is alle ingevulde data direct verwerkt en verlopen je processen vlot en grotendeels geautomatiseerd.

Grip op alle inkomende informatie

Hoeveel verschillende formulieren gebruikt je kantoor? Van schadeformulieren tot contactformulieren op je site, van pdf’jes tot excelsheets… Je staat er versteld van hoe versnipperd alle informatie eigenlijk binnenkomt. Imago Forms maakt daar een einde aan door al je inventarisaties om te vormen tot online formulieren. Of de klant ze nou zelf invult via je site of samen met een adviseur: het is makkelijk, duidelijk en alle informatie komt op de juiste plek binnen.

Voor verzekeringsbedrijven bieden wij bijvoorbeeld aanvraagboxen op de website, maar ook slimme schadeformulieren. Het is zelfs mogelijk om Imago Forms te integreren met je back-office, zodat je niet achteraf handmatig een aanvraag hoeft af te handelen. Straight-Through Processing dus, tot en met de digitale verzekeringspolis in de mailbox van je klant.

Eén standaard voor al je formulieren

Met Imago Forms krijgen al je formulieren aan de voorkant de herkenbare uitstraling van jouw organisatie. De ingevulde data worden aan de achterkant direct in je back-office verwerkt.

  • Automatisering: van aanvraag tot polis automatisch verwerkt. Straight-Through Processing met nauwkeurig afgestemde protocollen.
  • Niche veroveren: verkoop een specifiek verzekeringsproduct via een doelgroepgerichte website (zoals een oldtimer- of paardenverzekering).
  • Efficiency: slimme formulieren besparen je veel werk.
  • Positieve klantbeleving: je online formulieren zijn eenvoudig in te vullen en aantrekkelijk vormgegeven.
  • Koppeling Imago Office: contactverzoeken komen automatisch in de werkvoorraad van Imago Office.
  • Herkenbaarheid: volledig vormgegeven in jouw huisstijl, zodat het echt een oplossing van jou is.

Features die onze klanten waarderen

Branding
Styling in je eigen huisstijl
Responsive
Op ieder apparaat overzichtelijke formulieren
Back-office integratie
Niet langer handmatig gegevens kopiëren
Imago Forms zijn naadloos te integreren in Imago Direct. Maak het jezelf en de klant makkelijk met self-service formulieren.
meer over Imago Direct