Sure about software

Sure about software

Wij zijn Bugs Business, adviseur en softwarepartner voor de verzekeringsbranche.

Het maakt niet uit of je onafhankelijk tussenpersoon, volmachtkantoor of verzekeraar bent. Eén ding staat elke dag weer centraal: vertrouwen. Het vertrouwen van je klanten dat alles goed geregeld is, zodra het erop aan komt. Bugs Business geeft je de digitale tools in handen om dat vertrouwen waar te maken.

Wij komen uit de assurantiewereld. Wat ons drijft is overzicht en rust creëren. Om daarvoor te zorgen hebben we een platform ontwikkeld waarbinnen alle relevante informatie voortaan volledig geïntegreerd beschikbaar is.

We weten dat jij met persoonlijke service, advies en heldere communicatie het verschil maakt en niet met polissen en productbladen. Met de Imago software van Bugs Business werk je efficiënter en ben je altijd zeker van totaaloverzicht en -inzicht.

Zoals jij luistert naar je klanten, zo luisteren wij naar jou. We ondersteunen de manier waarop jij graag werkt door alle modules naar wens te configureren. Voor specifieke vragen en doorontwikkeling werken we nauw samen met gespecialiseerde partners in data, software en finance. Co-creatie binnen één groot ecosysteem van partners en klanten, daar geloven we sterk in. Zo bouwen we aan natuurlijke partnerships voor de lange termijn.

Vanuit die overtuiging sponsorden we Trompenburg Tuinen & Arboretum Rotterdam en Diergaarde Blijdorp, waar we de azuur vlinder en de bijenvallei adopteerden. En maakten we deel uit van de nationale zaaicoalitie in 2023 van The Pollinators om het welzijn van het ecosysteem voor bestuivers te vergroten.

Bugs Business schept de ideale omstandigheden voor groei, met oplossingen die jouw business versterken. Wij helpen je de focus te verleggen van administratieve handelingen aan de achterkant, naar service en advies richting je klanten. Dat is meer dan een efficiencyslag, dat is een sprong vooruit in serviceverlening én werkplezier. Daar kun je zeker van zijn. Sure about software.