Tailor-made software
voor de verzekeringsbranche

Software ontwikkelen doen we samen

Ons motto is “Samen naar de beste oplossing”. Welke doelgroep u ook wilt bereiken, Imago is voor u dé oplossing. Flexibiliteit biedt u de mogelijkheid om Imago zodanig in te richten dat u een unieke online omgeving creëert.

Wij ontwikkelen graag software op basis van uw specifieke wensen, eisen en huisstijl. Welke Imago software u ook afneemt, het is altijd volledig geïntegreerd met al onze andere Imago applicaties. Ook het integreren met CCS Level en ANVA is voor Imago geen probleem en biedt u talloze mogelijkheden.

Hieronder vindt alle informatie over onze drie belangrijkste applicaties, Imago Office, Imago Consument en Imago Forms. Deze Imago applicaties maken voor u de keten van verzekeraar naar medewerker, tussenpersoon tot eindklant en prospect mogelijk.

Imago Office

Imago Office biedt uw medewerkers en tussenpersonen een unieke werkomgeving. Het totaalbeeld en CRM-mogelijkheden stellen hen in staat meer aandacht aan uw klant te besteden, ze zijn minder tijd kwijt aan administratieve handelingen en zijn vooral bezig uw portefeuille kwalitatief te verbeteren.
Imago Office kunt u stand-alone gebruiken, maar u krijgt pas echt de Imago beleving wanneer Imago geïntegreerd wordt met uw CCS Level 7 backoffice omgeving.

Meer informatie

Imago Consument

Online bereikbaarheid is onmisbaar in deze tijd van smartphones, tablets en apps. Imago Consument biedt u de bereikbaarheid die de klant van u verwacht. Imago Consument is een complete “Mijn Omgeving” waarin uw klant alles omtrent zijn verzekeringen kan beheren.

Meer informatie

Imago Forms

U kent het wel, u heeft formulieren die in word of pdf worden ingevuld waarna u deze handmatig in uw administratiesysteem verwerkt. Of u wilt een online verzekeringsaanvraagformulier, al dan niet een premieberekening en met directe verwerking in uw administratiesysteem. Dan is Imago Forms voor u de oplossing, Imago Forms zijn online formulieren die in elke opzet kunnen worden gemaakt en met de meeste verzekeringsadministratiesystemen kunnen worden gekoppeld.

Meer informatie

Tailor-made software

Door het gebruik van gestandaardiseerde software, kunnen wij u een unieke oplossing bieden, zonder maatwerk. Dit zorgt ervoor dat u tegen lage kosten wel de uitstraling kunt krijgen die u zoekt en past bij uw organisatie.

Download brochure
Neem
contact op
010 - 30 33 000

Waar kan ik u mee helpen?

Bugs Business is graag het aanspreekpunt voor al uw vraagstukken over online front-end oplossingen. Neem gerust contact met ons op, ook als u niet zeker weet of wij u kunnen helpen. Mede dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u altijd van een passend antwoord voorzien.

  • Samen naar de beste oplossing
  • Flexibel en transparant
  • Specialisten in de verzekeringsbranche

Wie gingen u voor?

Schouten zekerheid
Anac
Claeren & Co
DAK
KLG
Meijers
Mont Clair
Sure Business
Woongarant
Ik Rij Verzekerd