Eindelijk is er software
speciaal voor jou

De assurantiewereld is een specifieke wereld. Imago software is speciaal ontwikkeld om jouw dagelijkse werkzaamheden slimmer en makkelijker te maken. Ontdek de vier Imago applicaties en hoe ze perfect samenwerken binnen één unieke omgeving, compleet met klantdashboard, real-time dataverwerking, STP polisverwerking, offerte generator en audit-trail.

Versterk de hele keten

Lees meer over onze drie belangrijkste applicaties: Imago Office, Imago Direct en Imago Forms. Samen versterken ze de hele keten van verzekeraar tot medewerker, van tussenpersoon tot eindklant en prospect. Met Imago Insights zet je data om naar inzichten en rapportages voor toezichthouders.

Meer tijd voor advies

  • Overzicht: het is steeds inzichtelijk waar iedere klant behoefte aan heeft. Hierdoor kan iedereen op een gepersonaliseerde manier benaderd worden en neemt het serviceniveau toe.
  • Efficiency: samenwerken in één omgeving verhoogt de efficiency en bevordert het werkplezier. Kopiëren van data is verleden tijd en dankzij de integratie van applicaties werken collega’s beter samen.
  • Rust: door de eenvoud waarmee je binnen Imago applicaties kunt koppelen, is jouw IT-afdeling substantieel minder tijd kwijt aan beheer en onderhoud.

Doelgroepen

Service providers

Bedien je agenten en aangesloten kantoren via een toekomstbestendig platform waarbij je zelf de regie hebt en efficiencyvoordelen haalt.

Volmachten en beurs

Geef advies op basis van standaardproducten of eigen producten en maak daarbij gebruik van een op jou afgestemde werkplek en een professionele ‘mijn omgeving’.

Verzekeraars

Ga voor operational excellence door gestandaardiseerd te werken en blijf in control vanuit één platform.

Assurantieadviseurs

Een digitale werkomgeving voor je medewerkers en een professionele ‘mijn omgeving’ voor jouw klanten.

Ervaar het zelf

In een vrijblijvende demo ervaar je direct hoe makkelijk Imago Office werkt.
Contact met mij opnemen