Duizenden klanten, 2 tot 1000 medewerkers, één platform

Informeer, beheer en communiceer met jouw klanten vanuit één platform.

Verzekeren is vaak complex. Jij bent de persoon die jouw klanten vertrouwen. Jij geeft advies over welke risico’s ze wel of niet verzekeren. Hoe mooi is het dat jij jouw advies en hun (ver)zekerheid 24/7 inzichtelijk kan maken via een platform? Een platform dat specifiek voor de verzekeringsmarkt is ontwikkeld. Verbeter de datakwaliteit in jouw bedrijf en weet zeker dat je aan de zorgplicht voldoet. Laat zien wat jouw toegevoegde waarde is. Het Imago platform is er voor jou, je collega’s én jouw klanten.

Pepijn Bakker neemt je op 4 juli tijdens het VIP-congres 2023 in het AFAS Theater te Leusden mee tijdens een interactieve sessie, “Duizenden klanten, 2 tot 1000 medewerkers, één platform.”

Zorg dat je erbij bent én dat je inschrijft voor de Bugs Business kennissessie van 11.45 – 12.30 (ronde 1).

Programma:

09:00 – 10:00: Ontvangst op het innovatieplein
Bezoekers maken kennis met de laatste (software) innovaties op adviesgebied, praktisch toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

10:00 – 10:15 : Welkom
Door: Boudewijn van Uden, Dagvoorzitter en Michael Mackaaij, Voorzitter Contactgroep Automatisering

10:15 – 11:00: De verbubbeling doorprikken
Door: Christine Boland, Tijdgeest-analist

Hoe kan digitale innovatie bijdragen aan het doorbreken van de ‘verbubbeling’ en het herstel van de band tussen culturen, systemen, organisaties en mensen onderling.

Christine heeft voor dit VIP Congres een talk op maat gemaakt. Zij deelt waardevolle kennis over de tijdgeest en duidt welke snaar financials bij consumenten willen raken. Wie weet wat mensen morgen willen, kan daar vandaag producten en diensten voor ontwikkelen. Act now! En stem de koers van je merk of organisatie erop af. Ontdek de juiste stappen naar een toekomst met ruimte én verbinding.

11.00 – 11.30: Klantbelang en digitale innovatie
Door: Jan Berndsen, Hoofd Toezicht AFM

Het klantbelang centraal stellen is het fundament van de financiële sector. Veel digitale innovaties kunnen hieraan bijdragen. De mogelijkheden van bijvoorbeeld Artificial Intelligence (AI) zijn legio en de toepassingsmogelijkheden zullen alleen maar toenemen.

Maar er zijn ook risico’s en daarmee aandachtspunten voor financiële instellingen. Zo kan AI leiden tot onverzekerbaarheid van klantgroepen. Ook mogen AI en digitalisering niet leiden tot sturing in het advies. Jan neemt de aanwezigen mee in de visie van de toezichthouder op digitale innovatie.

11:45 – 12:30: Duizenden klanten, 2 tot 1000 medewerkers, één platform (Inspirerende Kennissessies ronde 1)
Door: Pepijn Bakker, Chief Product & Industry Officer

12:30 – 13:15: Lunch

13:30 – 14:15: Inspirerende Kennissessies – ronde 2

14:30 – 15:15: Inspirerende Kennissessies – ronde 3

15:15 – 15:45: Break

16:00 – 16:45: Inspirerende Kennissessies – ronde 4

17:00 – 17:45: AI: machines met verbeeldingskracht
Door: Jarno Duursma, Expert digitale technologie, onderzoeker en publicist

In korte tijd wint kunstmatige intelligentie razendsnel aan momentum. Slimme software kan spontaan content genereren. Nieuwe teksten, afbeeldingen, video’s, computercode… Je ziet het in het nieuws, je leest het in de krant, met ChatGTP als klinkend voorbeeld.

Een explosie van mogelijkheden dient zich aan. Wat kan er allemaal? Waar gaan we naartoe? Wat zijn de belemmeringen en mogelijke risico’s? Hoe onbelemmerd is de verbeeldingskracht van machines? Je hoort het allemaal in de presentatie waarmee Jarno dit VIP Congres afsluit.

18:00 – 19:00: Borrel